23 Ağustos 2011

ÇOCUKLARI İÇİN GELMİŞTİ

Cumhuriyet 23.08.2011
Boşanmak üzere olduğu kocasının kurşunlarıyla öldü 

ADANA (Cumhuriyet) - Eşinden ayrı yaşayan ve boşanma davası açan Ezgi Köseoğlu, çocuklarını görmek için gittiği kayınpederinin evinde, kocası Mehmet Köseoğlu tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Köseoğlu çifti arasında geçimsizlik başlayınca Ezgi Köseoğlu, yaklaşık 1 yıl önce, eşi ile 5 ve 8 yaşlarında biri kız iki çocuğunu terk ederek Adıyamanda yaşayan babasının yanına yerleşti. Bu süre içerisinde eşi Mehmet Köseoğluna boşanma davası açan Ezgi Köseoğlu, çocuklarını görmek için geldiği Adanada, önceki akşam kayınpederi Osman Köseoğlunun evine gitti.
Genç kadın, burada ayrılmak istediği kocası Mehmet Köseoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Mehmet Köseoğlu yanında taşıdığı tabancasını çekerek eşine ateş etti. Başına ve omzuna 3 kurşun isabet eden Ezgi Köseoğlu, hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.


Ağır yaralanan Ezgi Köseoğlu, Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan Mehmet Köseoğlu’nun ise arandığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (AA)

Hiç yorum yok: