17 Temmuz 2013

Ayrı yaşadığı eşini sahur vakti öldürdü

17 Temmuz 2013

İzmit’te 50 yaşındaki Ahmet Dünen, bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisiyle konuşmak için eve gelen eşi 47 yaşındaki Cüziyete Dünen’i, sahur vakti tabanca ile başından vurarak öldürdü.

Olay Kadıköy Mahallesi Ali Rıza Efendi Sokak'ta saat 04.00 sıralarında meydana geldi.
 
Cüziyete Dünen, bir süredir ayrı yaşadığı 2 çocuğunun babası resmi nikahlı eşi Ahmet Dünen ile konuşmak ve bazı sorunlarını anlatmak için gece geç saatlerde onun evine geldi. Evde uzun süre tartıştıkları öğrenilen karı koca arasında daha sonra kavga başladı. Saat 04.00 sıralarında da malulen emekli olduğu öğrenilen Ahmet Dünen, bulundurma ruhsatlı olduğu belirtilen tabanca ile eşinin başına bir el ateş etti. 
 
Silah sesi üzerine eve gelen komşuları talihsiz kadını kanlar içinde yerde yatarken buldu. Komşular durumu hemen polise bildirdi. Ekiplerle birlikte eve gelen 112 Acil Ambulansındaki sağlık ekiplerince Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cüziyete Dünen'in öldüğü anlaşıldı. Cinayet sırasında çiftin 2 çocuğunun da evde bulunduğu belirtildi.
 
Cinayet şüphelisi Ahmet Dünen ise Devlet Hastanesi yakınlarında İzmit İlçe Asayiş Büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Hiç yorum yok: