14 Temmuz 2013

İş vaadiyle, iki küçük kızla sonra da anneleriyle ilişkiye girdi



13 Temmuz 2013, Cumartesi 21:27 

Siirt’te otomobilinde 13 ve 17 yaşlarındaki kızlara cinsel istismarda bulunduğu ve kızların annesiyle de ilişkiye girdiği tespit edilen Belediye Başkan Yardımcısı 10 çocuk babası A.Ç., adli makamlara sevk edildi. 

Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 çocuk babası 62 yaşındaki A.Ç.’yi, otomobilinde M.A. (17) ile kardeşi S.A. (13) ile birlikte uygunsuz şekilde yakalayınca gözaltına aldı. 

"ERZAK VERİP İLİŞKİYE GİRİYORDU" 
Emniyette ifadeleri alınan kardeşlerden M.A, A.Ç.’nin kendisiyle 2011’in nevruzunda tanıştığını, işsiz olan babasını işe alacağını söylediğini ve kendisiyle yakın ilişki kurduğunu söyledi. A.Ç.’nin, kendisini Botan Çayı’na sık sık götürdüğünü söyleyen M.A, “Burada defalarca benimle ilişkiye girdi, karşı gelmeme rağmen olanları babana anlatacağım diyerek beni tehdit etti. Rızam olmadan zorla benimle ilişkiye giriyordu, karşılığında da para ve erzak veriyordu” dedi. 

KIZ KARDEŞİNE MUSALLAT OLDU 
M.A. ifadesinde, “Geçen yıl bu vakitlerde A.Ç. Botan Çayı’na gezmeye gitmek için kız kardeşim S.A.’yı (13) da getirmemi istedi. Kız kardeşimi burada önce elle taciz etti, kabul etmedim. Ancak ilerleyen aylarda para karşılığında kız kardeşimle de düzenli bir ilişki kurduğunu öğrendim” dedi. 

ANNELERİNİ DE HAMİLE BIRAKMIŞ 
Siirt polisi, M.A’nın ifadelerinden yola çıkarak annesi K.A.’yı da gözaltına aldı. Anne, emniyetteki sorgusunda A.Ç.’nin kendisiyle de ilişkiye girdiğini itiraf etti. K.A.’nın bu olaydan hamile kaldığı tespit edilirken. K.A.’nın, kendi ve kızlarının başından geçenleri kimseye anlatmaması karşılığında kocası Nezir A.’yı Siirt Belediyesi'ne işe aldırdığı ifade edildi. Yapılan sorgulamalarının ardından sağlık kontrolleri için Siirt Devlet Hastanesi’ne götürülen A.Ç., adli makamlara sevk edildi. 

M.A. ile kardeşi S.A., Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koruması altına alındı. (iha)


denge'den

NOT: 18 yaşından küçük herkes yasalar önünde çocuktur. Dolayısıyla bu olayda bir cinsel ilişkiden söz edilemez. BU olayda çocukların cinsel istismarı söz konusudur.

Hiç yorum yok: