22 Temmuz 2013

Koçun Skandal Oyunu Ortaya Çıktı!

'Şöhret avcısı' ünlü futbol koçu Gökhan K., Etilerspor Kulübü'ndeki öğrencilerine cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla tutuklandı.

21 Temmuz 2013

Haber: Koçun Skandal Oyunu Ortaya Çıktı!

Genç yeteneklerden yıldız yaratma konusundaki ünüyle futbol camiasında tanınan, Etilerspor Kulübü genel kaptanı Gökhan K., öğrencilerine cinsel istirmarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı Olay futbolcu ailelerinin emniyete yaptıkları başvuru ile ortaya çıktı. Aileler Emniyet'e başvurarak kulübün genel kaptanı Gökhan K.'nin çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu öğrendiklerini ve şikayetçi olduklarını belirtti. Gökhan K. hakkında dört veli şikayetçi oldu. Mağdur gençlerden çoğunun 18 yaş altında olduğu ortaya çıktı. İfadeleri alınan gençlerden E.D. Gökhan K.'nin kendisine istismarda bulunduğunu kaydetti.
T.K. ve K.K. isimli gençler antrenörlerinin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu, B.B. isimli genç de Gökhan K.'nın kendisini kulübe getirdiği bir kızla ilişkiye girmeye zorlayıp görüntü çektiğini anlattı. Gökhan K.'ye yardımcı olmakla suçlanan üniversite öğrencisi Ç.Ç. isimli kız ise, Emniyet'te verdiği ifadede, kulüp binasında tehditle tecavüze uğradığını, asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürdü. Ç.Ç., Etilerspor'dan Berk Aleks takma isimli futbolcuyla sosyal medya üzerinden tanıştığını, çıplak görüntülerini gönderdiğini, bir süre sonra da kulüp genel kaptanı Gökhan K.'nin kendisini aradığını anlattı.

Genç kız, görüntülerin internete düşeceği tehididi üzerine gittiği kulüpte kendisine tecavüz eden Gökhan K.'nin erkek futbolcularla da ilişkiye girdiğini öne sürdü. Ç.Ç., görüntülerle tehdit edildiği için yaşananlara katlanmak zorunda kaldığını ifade etti. Emniyet'teki işlemleri ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Gökhan K. tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu. Ç.Ç. ise serbest bırakıldı. Gökhan K. ifadesinde kimse ile zorla ilişkiye girmediğini belirtip, Ç.Ç. ile cinsel birliktelik yaşadığını kabul ederken, futbolcularına tecavüz ettiği iddialarını ise reddetti. Futbolcularının kendisinden sürekli kız istediğini ve bu konuda sıkıştırdıklarını öne süren Gökhan K., "Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama futbolcu çocuklara uydum" dedi. Savcılık halen korkunç olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Hiç yorum yok: