19 Temmuz 2013

Urfa'da 5 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası!

Cuma, 19 Temmuz 2013 - 14:26

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki küçük kız, başından yaralanmış şekilde bulundu. Polis olaya ilişkin 18 yaşından küçük M.A'yı gözaltına aldı. Bu arada amca Salih S, yeğenine tecavüz edildiğini öne sürdü.
Milliyet'in yaptığı habere göre akşam saatlerinde Kepez Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolduğunu anlaşılan M. S’nin ailesi durumu (5) polise bildirdi.
Polis ve vatandaşların aramasından sonra küçük kız Viranşehir Caddesi’nde bir akaryakıt istasyonunun arka tarafındaki boş bir arazide baygın vaziyette bulundu.
Başına sert bir cisimle vurulduğu anlaşılan ve baygın vaziyette olan M.S polis ekip otosuyla Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan M. S ambulansla Şanlıurfa’ya sevk edildi.
Küçük kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Tecavüz şüphesi
Polis olaya ilişkin 18 yaşından küçük M.A'yı gözaltına aldı. Şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Kız çocuğunun yakınları, M.A'yı cezaevine sevki sırasında linç etmek istedi.
Polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi alarak olayı güçlükle engelledi. Zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa Cezaevine gönderildi.
Bu arada amca Salih S, yeğenine tecavüz edildiğini öne sürdü.
solportal'dan

Hiç yorum yok: