14 Mart 2011

Tartıştıgı eşine kaynar su attı

Cumhuriyet 14.03.2011

Her gün bir erkek şiddeti haberi

KAHRAMANMARAŞ (Cumhuriyet) -Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Ercan Yıldız (35) tartıştığı eşi 31 yaşındaki Saliha Yıldız’ı çaydanlıktaki kaynar suyuyla haşlayarak hastanelik etti. Gaziantep’e getirilen 2 çocuk annesi Saliha Yıldız, yanık ünitesinde tedaviye alındı.
Ercan Yıldız, evlerinde dün sabah kahvaltı yaparken 2 çocuğunun annesi Saliha Yıldız ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yıldız, sofrada bulunan çaydanlığı alarak içerisindeki kaynar suyu eşi Saliha’nın üzerine döktü. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Saliha Yıldız can havliyle evden kaçarak komşusuna sığındı. Komşusu da Saliha’nın üzerine soğuk su dökerek acısını azaltmaya çalışırken bir yandan da ambulans çağırdı.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Saliha Yıldız’ı önce Göksun Devlet Hastanesi’ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan Yıldız daha sonra ambulansla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne getirilerek yanık ünitesinde tedaviye alındı. Ercan Yıldız’ın, eşi Saliha’ya sürekli şiddet uyguladığı ileri sürüldü.

Hiç yorum yok: