4 Temmuz 2013

Hem uyuşturucu hem tecavüz

Bursa'da AVM'nin 5. katında düşen 15 yaşındaki Kübra Oral'ın ölümünün altından dehşet çıktı.



Hem uyuşturucu hem tecavüz
Gemlik’te bir alışveriş merkezinin 5’inci katındaki kafeteryadan düşerek ölen 15 yaşındaki Kübra Oral’ın kendisine uyuşturucu hap veren iki şahsın tecüvüzüne uğradığı ortaya çıktı. Genç kızın hamile olduğu belirlendi.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde oturan 15 yaşındaki Kübra Oral, Ahmet Dural Meydanı’nda bulunan bir alışveriş merkezinin 5. katında yer alan teras bölümündeki kafeteryadan düştü. Geçen pazartesi meydana gelen olayın ardından çevredekiler 112 Acil Servis’i aradı. Vatan'ın haberine göre, olay yerine gelen sağlık ekibini ilk müdahalesinin ardından Kübra Oral, ambulansla kaldırıldığı Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Genç kızın cenazesi dün Gemlik’te düzenlenen tören ardından toprağa verildi.

İki şüpheli tutuklandı

Kübra Oral’ın düşmeden önce bir kişiden uyuşturucu hap aldığı ve bu kişinin cinsel istismarına uğradığı iddiaları üzerine polis operasyon yaptı. Genç kıza uyuşturucu hapı verdiği öne sürülen 20 yaşındaki Ali S. gözaltına alındı. Ali S.nin ifadesi üzerine arkadaşı 21 yaşındaki Ozan Ç. de savcının talimatı ile yakalanıp adliyeye getirildi. Burada nöbetçi savcının ifadelerini aldığı 2 şüpheli sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından ‘Uyuşturucu hap kullandırtmak’ ve ’Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar’ suçlarından tutuklandı.

Öte yandan Kübra Oral’ın yapılan otopsisinde 2 aylık hamile olduğu belirlendi. Kübra Oral’ın, kendisini boşluğa bırakmadan önce kullandığı öne sürülen hapları ilçede satan bazı kişilere yönelik de operasyon başlatıldı.


manşet tv'den

Hiç yorum yok: