11 Temmuz 2013

Zihinsel engelli çocuğa tecavüz ederken suçüstü yakalanan AKP ilçe başkanı beraat etti!

Zihinsel engelli 14 yaşındaki çocuğa tecavüz eden, suçüstü yakalanan Ovacık AKP İlçe eski Başkanı Rıza Çolak beraat etti.
11 Temmuz 2013 Perşembe
Zihinsel engelli çocuğa tecavüz ederken suçüstü yakalanan AKP ilçe başkanı beraat etti!


Olay üç sene önce Tunceli'de gerçekleşmiş Rıza Çolak halk tarafından linç edilmek istenmişti. AKP Eski Ovacık İlçe Başkanı Rıza Çolak 14 yaşındaki engelli bir kıza otomobilinin içerisinde tecavüz etmeye çalışırken, kendisini gören vatandaşlar tarafından linç edilmek istenmişti.
Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde eski AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Rıza Çolak'ın 14 yaşındaki zihinsel engelli A.K.'ye otomobili içerisinde tecavüz ettiğini gören çevredeki vatandaşlar otomobilin yanına gelip Çolak, A.K.'yi araçtan indirerek kaçmaya çalıştığı sırada vatandaşlar otomobilin önüne geçmişti.
Vatandaşların araçın önünü kesmesi ile Çolak'ın canını kurtarmak için vatandaşlara silah çektiği ve bir kişiyi yaralamıştı.
TEDAŞ işçisi olduğu öğrenilen Çolak, vatandaşlar tarafından linç edileceği sırada son anda ilçe polis merkezine sığımıştı.
Görgü tanığı Akın Gedik, "Arkadaşlarla Ovacık'ta kayak yapılan alana giderken, TEDAŞ çalışanı Rıza Çolak ile A.K.'yi uygunsuz vaziyette arabada gördük. Olay müdahale etmek isterken Rıza Çolak arabayı üzerimize sürdü. Arabanın tekeri bir arkadaşımızın ayağının üzerinde geçti. Daha sonra Çolak kızla birlikte polise sığındı" demişti.

Hiç yorum yok: